Глава Huawei чекає дзвінок від Президента США і вважає iPhone 12 найкращим смартфоном

09.02.2021 2839 5

Засновник Huawei обіцяє ніколи не продати смартфонний бізнес та сподівається на прихильність США

Бойкот, який США оголосила Huawei, виявився масштабним і руйнівним для компанії. Поповзли навіть чутки, що виробник серйозно роздумує над тим, щоб позбавитися смартфонного бізнесу. Але засновник та генеральний директор Huawei Рен Чженфей підтвердив, що вони ніколи не продадуть повністю свій бізнес із виробництва смартфонів.

Читати також: Стала відома дата презентації Huawei Mate X2

Цю думку він висловив у спілкуванні із засобами масової інформації у Китаї. Зокрема, Рен Чженфей заявив про те, що вони не мають сил брати участь у політичному вирі. Перед компанією стоїть мета створювати хороші продукти, і вони сподіваються, що США далі проводитиме більш відкриту політику на користь американських компаній та розвитку економіки США. Рен Чженфей буде тільки радий дзвінку Президента США, щоб обговорити санкції проти Huawei.

Говорячи про технологію 5G, глава китайської компанії заявив, що вони готові ділитися напрацюваннями з американськими партнерами, щоб отримати повний контроль.

Ми вже говорили, що наша технологія 5G може бути передана повністю. Це включає не лише права на розробку, але також вихідні програми та вихідні коди. Якщо США необхідні наші чіпи, ми можемо їх передати. Наші слова щирі (але) поки що жодна компанія не прийшла з нами на переговори», - сказав Рен Чженфей.

Читати також: Huawei ризикує залишитися під пресом санкцій США

А ще глава Huawei вирішив зробити «гарний» реверанс у бік Apple, заявивши, що iPhone 12 є найкращим смартфоном у світі. Заради справедливості варто сказати, що Рен Чженфей не вперше зізнається у симпатіях до «яблучної» техніки. Раніше він заявляв, що iPhone має чудову екосистему і члени його сім'ї використовують смартфони Apple. "Я не думаю, що любов до Huawei повинна обов'язково означати любов до смартфонів Huawei", говорив Рен Чженфей.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 5
 
nuraddin rozmetov
0
Слова недалёкого человека.
09.02.2021 18:01
Відповісти
Кирилл Титков
0
у Хуавей все получится
09.02.2021 13:09
Відповісти
Кирилл Титков
0
у Хуавей все получится
09.02.2021 13:09
Відповісти
ШПАРКІ МАРУДНІК
0
Вам США дали возможность развиваться , Вы не можете забыть свой большевизм и начали борзеть , вот и получайте.
09.02.2021 12:05
Відповісти
Николай Никоноров
0
ШПАРКІ МАРУДНІК, смешно
10.02.2021 07:19
Відповісти

Останні ролики на YouTube