Google Pixel 5 з'явився на «живих» знімках

09.09.2020 2155 0

Злили фото Google Pixel 5

Через кілька тижнів (а може й днів) Google має представити Pixel 5. Цього року, як очікується, компанія відійде від традиції випускати два топові пристрої та обмежиться виходом тільки однієї моделі, яка до того ж не отримає флагманський чіп Qualcomm. Все-таки Snapdragon 865/865+ досить дорогі і було вирішено на апаратній частині трохи заощадити.

Читати також: Google викотила стабільне складання Android 11

У мережі вже миготіли рендери Google Pixel 5, а сьогодні ми пропонуємо вам подивитись «живі» фото. Знімки підтверджують, що новинка отримає квадратний блок основної камери з двома датчиками зображення та тонкорамочний дисплей з фронтальним модулем, що врізає в нього. Візуально досить привабливо виглядають симетричні рамки навколо екрана та відсутність підборіддя внизу.

Читати також: У Мережі вибігла вартість Google Pixel 5

Звертає на себе увагу, що в системному меню назва новинки вказана як Pixel 5s і працює вона на програмній платформі Android R. Швидше за все це інженерний зразок і софт тут ще сирий. Нагадаємо, що за попередньою інформацією Pixel 5 запропонує чіп Snapdragon 765G, до 8 Гб оперативної пам'яті, OLED-матрицю із частотою оновлення 90 Гц та акумулятор ємністю 3080 або 4000 мАг. З чуток, цінник на смартфон буде в діапазоні $599-699.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube