Google розширюють функціональність YouTube для Android TV, спрощують використання YouTube Music

04.08.2020 3939 2

Google продовжує розвивати свою екосистему. Відмовившись від застарілого, на думку компанії Google Play Music, Корпорація добра вирішила просувати інший свій стрімінговий проект - YouTube Music. Спочатку вони провели велике оновлення програми, після – розширили бібліотеку музики. Тепер почалася експансія різних версій програми на всі доступні платформи.


 

Минулого місяця у програмі YouTube на Android TV з'явився спеціальний розділ «Музика» – інтеграція YouTube Music. Тепер Google пропонує прямий шлях до свого стрімінг-сервісу, щоправда, все одно через програму YouTube.

Читати також: Прощай, Google Play Music. Час переходити на YouTube Music

 

З сьогоднішнього дня ви зможете потрапити до YouTube Music на Android TV, прокручуючи бічну панель програми YouTube. Тепер розділ з музикою виглядає лаконічнішим, а до списку альбомів, плейлистів та пропозицій музичних відео потрапити набагато легше. Більше того, ви зможете знайти окрему програму YouTube Music у Play Store. Але не дивуйтеся тому, що вона скачається занадто швидко - це "додаток" не що інше, як звичайний ярлик, який переносить вас до розділу "Музика" програми YouTube.


 

З'являється резонне питання – чому ж Google ніяк не хочуть зробити окрему програму? Незважаючи на ці покращення, користувачі вже кажуть, що досвід використання все одно залишається незграбним - не вистачає таких функцій, як пошук музики та фонове відтворення.

Читати також: Google покращить роботу алгоритмів Youtube Music за допомогою своїх же користувачів

 

Так що фанати YouTube Music все ще чекають на окрему програму. Можливо, Google готує щось велике і щоб користувачі, які мають підписку на музичний сервіс, не переходили до конкурентів, Корпорація добра вирішила трохи спростити життя такими нововведеннями. Ніхто, крім компанії, не впізнає. Чекаємо на розвиток ситуації.


Джерело: Twitter

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 04.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Александр
1
Почему ютуб мусик это ссылка? Это отдельное приложение со своим интерфейсом и функцианалом.
04.08.2020 11:57
Відповісти
Yuriy Strokov
0
Александр, потому что именно в версии для Андроид ТВ нет отдельного приложения Youtube Music, только ссылка (пункт в боковом меню Youtube, который сам по себе УЖАСЕН). Более тупого решения я не видел, поэтому сразу перешел на Spotify. Спасибо Гуглу, что дает возможность попробовать что-то новое :)
28.05.2021 13:13
Відповісти

Останні ролики на YouTube