Нічого не змінюється: Apple заробляє найбільше на смартфонах

02.11.2021 2150 1

Продаж мобільних пристроїв впав, але виручка на ринку виросла

Apple не може похвалитися домінуючою часткою на ринку в кількісному вираженні проданих смартфонів. Але в чому компанії не відмовиш, так це в умінні заробляти і стабільно солідний виторг від продажу мобільних пристроїв. iPhone дешевими не назвеш, звичайно, що це не може не позначатися на доходах Apple.

За результатами третього кварталу цього року аналітики Counterpoint Technology Market Research дійшли висновку, що більше третини виторгу ринку смартфонів собі в кишеню поклав концерн із Купертіно — 37%. І це при тому, що компанія поставила на ринок 48 млн. iPhone, тоді як Samsung змогла відвантажити 69 млн., але частка світової виручки від продажу пристроїв південнокорейського гіганта склала 18%. Успішним третій квартал став і для Oppo, на яку припало 10% виручки від продажу смартфонів.

Усього за період з липня по вересень цього року на ринок було поставлено 342 млн. трубок, що на 6% більше, ніж кварталом раніше. Але у річному обчисленні падіння становило 6%. Серед причин падіння називають дефіцит комплектуючих.

Якщо в кількісному вираженні спостерігається спад, то ось у грошовому - все непогано. Виручка від продажу смартфонів склала $100 млрд і це найкращий показник для третього кварталу. На це вплинуло зростання вартості пристроїв. У своєму звіті аналітики також відзначили збільшення продажів смартфонів через інтернет-магазини, а також серйозне зниження попиту на смартфони в Китаї.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: counterpoint

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 02.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Rab Vsevishnego
0
Айфон лахатрон с людей берут деньги и телефоны фуфло
02.11.2021 18:40
Відповісти

Останні ролики на YouTube