Nubia придумала як охолодити Red Magic 6S Pro

31.08.2021 2964 0

У Nubia Red Magic 6S Pro обіцяють новації щодо системи рідинного охолодження

Система рідинного охолодження в сучасних смартфонах стала річчю потрібною та невід'ємною, особливо у флагманах, які пропонують високу потужність. Зараз вона вкрай необхідна, щоб остудити гарячу вдачу Snapdragon 888 і Snapdragon 888+. Все це добре розуміють творці Nubia Red Magic 6S Pro, тому серйозно перейнялися тим, щоб забезпечити ефективне відведення тепла.

Сьогодні компанія опублікувала тизер, яким сповістила, що новинка запропонує систему охолодження із графену. Повідомляється, що це матеріал аналогічний тому, що використовується в аерокосмічній галузі. Система рідинного охолодження працюватиме у парі із потужним вентилятором. В результаті Nubia всерйоз розраховує на те, що вдасться досягти ідеального температурного режиму всередині Red Magic 6S Pro і уникнути проблем із перегріванням.

Очікується, що серйозного апгрейду за характеристиками не буде і новинка багато в чому схожа з Nubia Red Magic 6 Pro . Головне вдосконалення - установка Snapdragon 888+, який прийде на зміну Snapdragon 888. Представити Red Magic 6S Pro повинні 6 вересня і тоді ми точно дізнаємось, якими характеристиками наділили смартфон, а також скільки запропонує компанія.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 31.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube