OnePlus 10 Ultra може вийти в такому дизайні

29.01.2022 6796 0

Було знайдено патент смартфона OnePlus з двома дисплеями

Після інтеграції OnePlus до складу Oppo як суббренду, компанія починає втрачати свою самоідентичність. Вона поспішала з виходом OnePlus 10 Pro, який можна було сміливо назвати OnePlus 9T Pro. У смартфоні не так багато нового: освіжили дизайн, встановили Snapdragon 8 Gen 1 та збільшили потужність швидкої зарядки до 80 Вт.

Можливо, компанія реабілітується виходом OnePlus 10 Ultra, анонс якого готують на другу половину цього року. Не виключено, що ми знаємо, як може виглядати новинка. Мережевий інформатор із ніком @TechInsiderBlog виявив патентні зображення смартфона OnePlus. Візуально він дуже нагадує OnePlus 10 Pro, але при цьому в основній камері один із трьох датчиків перископічний, а також запропонували невеликий додатковий дисплей.

Читати також: OxygenOS не буде? Зустрічайте H2OOS?

На даний момент це лише патент і не має впевненості, що компанія доведе його до комерційної реалізації. Але якщо такому смартфону судилося вийти, він цілком може отримати ім'я OnePlus 10 Ultra. Про саму Ultra-версію нічого невідомо, за винятком того, що вона може запропонувати чіп Snapdragon 8 Gen 1, створений силами TSMC.

Читати також: OnePlus Nord CE 2 5G: дата анонсу та характеристики

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал .

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 29.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube