Xiaomi Mi 11 протестували! OnePlus 9 Pro вкрав фішку Huawei та Apple Watch X та Airpods Pro Lite

19.12.2020 25098 1

Зібрали найцікавіші новини: відгуки про Xiaomi Mi 11, новий годинник та навушники Apple Watch X та AirPods Pro Lite та OnePlus 9 Pro буде схожий на Huawei.

І ось знову ми зустрічаємо вихідні. За нашою доброю традицією, пропонуємо вам разом із нами згадати найяскравіші події минулого тижня – повірте, новини про технології ніколи не закінчуються.

Для початку згадаємо про черговий злив патентів Apple. Американська компанія розглядає можливість вбудувати Touch ID в кнопку живлення наступних Apple Watch - непогане рішення, нехай не логічне. А другий патент зовсім позбавлений логіки – компанія планує розробити багатошаровий дисплей, під яким будуть ховатись камера зі спалахом. Для чого їх потрібно вбудовувати – поки що неясно. Сподіватимемося, щоб Apple просто експериментує. Також стало відомо про можливу появу дешевшої версії AirPods Pro без шумодава.

На цьому тижні ми також ловили багато зливів від OnePlus. Спочатку ми дізналися про те, що OnePlus Watch буде по-справжньому розумним годинником , а потім інсайдери почали говорити про появу прокаченої версії OnePlus 9, який ще не вийшов. яка донедавна працювала з Huawei. Ось так OnePlus швидко підібрав втрачений контракт на співпрацю з Leica у колишнього китайського гіганта.

Насамкінець поговоримо про нові сливи про Xiaomi Mi 11. Супер-відомий інсайдер з ніком Digital Chat Station вже встиг скористатися довгоочікуваним флагманом і залишився від нього в захваті. За словами інформатора, дисплей у смартфоні дійсно відповідає всім стандартам сьогоднішнього флагмана, а версії Mi 11 Pro взагалі буде «найкращий екран на ринку». Також інсайдер похвалив час автономної роботи.

Докладніше про всі новини ми розповіли у нашому новому випуску. Приємного перегляду!

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 19.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
-=SQC=- Diblo
0
Супер-известный? Серьезно? Может он супер герой ещё? Подобные обороты в статье выдают или школьника в авторе или подзаборное издание. Не говоря уже про то что супер известный он в узких кругах. На ixbt такой ерундой страдает Jin... Его там любят как местного клоуна
21.12.2020 03:05
Відповісти

Останні ролики на YouTube