Підекранна камера Xiaomi Mi Mix 4 буде дійсно невидимою

08.07.2021 3658 0

Відомий інсайдер стверджує, що Xiaomi Mi Mix 4 вдалося впоратися з одним з недоліків камери під дисплеєм.

Серпень обіцяє бути багатим на прем'єри і свій внесок у низку анонсів зробить Xiaomi. Компанія представить одразу кілька пристроїв, серед яких, мабуть, найочікуванішим стане Xiaomi Mi Mix 4. Обіцяють, що його можна буде заряджати на рекордній швидкості і запропонує підекранну камеру.

На даному етапі компанії вдається зберігати в секреті Xiaomi Mi Mix 4 і достовірних його зображень ми не бачили. Залишається тільки покладатися на опис тих, хто в темі. Так, відомий мережевий інформатор Ice Universe порадував фанатів компанії своєю черговою посадою.

Читати також: Як настроїти батьківський контроль на Xiaomi

Він підтвердив, що Xiaomi Mi Mix 4 запропонує камеру під поверхнею монітора. І головне — відведена під фронталку область не буде видно неозброєним оком. Супроводив своє повідомлення інсайдер наочними зображеннями.

Яким чином компанії вдалося досягти потрібного ефекту, він не повідомляє. Нам залишається тільки чекати прем'єри Xiaomi Mi Mix 4, щоб перевірити, чи дійсно інженерам вдалося досягти необхідної прозорості в місці розташування камери і чи не видно вона, якщо повернути смартфон під певним кутом.

Читати також: Xiaomi та її «дивовижний» смартфон майбутнього, який навряд чи сподобається

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 08.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube