Показали дизайн Meizu Blue Charm 10

01.11.2021 2202 1

Meizu Blue Charm 10 стане першим бюджетником компанії після тривалої перерви

У вересні Meizu заявила про повернення на ринок колись популярної лінійки пристроїв – Blue Charm, Meilan або М-серія. При цьому компанія не стала називати, коли та які пристрої вона випустить у рамках відродженої серії. І тепер з'явилася ясність, що сімейство Blue Charm поповниться новим смартфоном.

У каталозі одного з китайських інтернет-магазинів було знайдено промо-постер смартфона Meizu Blue Charm 10. Візуально новинка стане досить типовим пристроєм для наших днів. Бюджетність смартфона видає краплеподібний виріз під передню камеру.

На тильній стороні Meizu Blue Charm 10 отримає камеру, яка може запропонувати три або два (один отвір може бути під лазерним автофокусом). Промо-плакат також дав розуміння, що в палітрі кольорів корпусів буде місце трьом відтінкам: білий, чорний і зелений. Можливо новинка запропонує OLED-панель, куди вбудують сканер відбитків пальців. Принаймні на корпусі пристрою виявити дактилоскопічний датчик не вдалося.

Що стосується технічних характеристик Meizu Blue Charm 10, інформації про них немає. Як і не наводяться відомості про те, коли варто чекати на анонс смартфона і скільки можуть за нього запросити.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: sohu

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Фокин Алексей
0
Мейзу, за что капля то? У вас же был отличный дизайн
01.11.2021 20:18
Відповісти

Останні ролики на YouTube