Представлений Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition: створюй свій образ

20.10.2021 2005 0

Змінні кольорові панельки дозволяють змінювати вигляд Galaxy Z Flip 3

Сьогодні Samsung провела черговий захід Galaxy Unpacked. Незважаючи на очікування анонсу Galaxy S21 FE, вихід цієї моделі відклали. Замість неї показали ще одну версію гнучкої «розкладачки» – Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. У пристрої ставку зробили на дизайні, який можна міняти завдяки змінним кольоровим панелям.

Користувачі можуть міксувати та створювати індивідуальний пристрій, використовуючи п'ять варіантів виконання верхньої частини панелі (чорна, біла, жовта, синя та рожева), стільки ж версій виконання нижньої частини смартфона, а також два варіанти рамки (чорна або срібляста). Завдяки змінним панелям, користувачам є 49 комбінацій зовнішнього оформлення Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Читати також:   Samsung шукає шляхи здешевити вартість Galaxy A73

Вибравши потрібну комбінацію кольорів, користувач повинен замовити смартфон у такому виконанні на офіційному сайті компанії. Йому зберуть обраний варіант і встановлять на гаджет шпалери, які будуть виконані в тій самій колірній гамі, що панелі. Якщо користувач по закінченні часу захоче змінити колірне оформлення «розкладачки», він зможе це зробити в рамках програми Bespoke Upgrade Care. Вартість послуги становитиме $79.

Купівля ж Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition коштуватиме $1099 і це на $50 більше, ніж просять за «звичайний» Galaxy Z Flip 3. Що стосується технічних характеристик, то вони залишилися незмінними.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: samsung

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube