Розкрили дизайн Oppo Reno8 Pro

19.01.2022 1692 0

Oppo Reno8 Pro виглядатиме оригінально

Oppo взяла за правило раз на півроку оновлювати серію Reno у суворій сутичці за увагу аудиторії. У листопаді відбулася прем'єра сімейства Reno7, а отже, ближче до літа можна чекати на вихід наступників. Можливо сьогодні ми вже бачимо те, який дизайн отримає Oppo Reno8 Pro. Видання LetsGoDigital опублікувало рендер смартфона, в основу яких покладено патенти компанії.

Читати також: Характеристики Oppo Find X5 розкрито до анонсу

Дизайн Oppo Reno8 Pro виглядає сучасно, актуально, чудово і навіть, напевно, стильно. Виробник усвідомлено дав новинці відомий "задник", щоб виділитися на загальному тлі. Такого ефекту досягнуто за рахунок встановлення основної камери, встановленої на піднесенні. Подібне рішення компанія запропонувала раніше Oppo Find X3, але тільки в компактному виконанні. Самі датчик розташовані окремо та отримали окантовку.

Рендери вказують на те, що Oppo Reno8 Pro буде доступний мінімум у трьох кольорах: чорному, синьому та сріблястому. Лицьова панель без відкриттів: тонкорамочний дисплей і фронтальна камера, що врізана у верхній лівий кут. А ось підборіддя видає у смартфоні не топову модель.

Читати також: Представлений Oppo Reno6 Lite за неадекватний прайс

Що стосується характеристик Oppo Reno8 Pro, то на даний момент немає жодної інформації. Варто почекати трохи й інсайдери обов'язково зіллють подробиці про начинку новинки.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: letsgodigital

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube