Realme має намір дати бій Redmi у сегменті 5G-смартфонів

25.01.2021 2035 0

Realme хоче вивести на ринок бюджетний мобільник із підтримкою мереж п'ятого покоління

Всі найбільші вендори практично відразу вирішили, що користувачам потрібні 5G-смартфони і почали штампувати подібні моделі. Китайські компанії вже активно включилися в процес здешевлення подібних пристроїв і серед тих, хто хоче найшвидше запропонувати доступні смартфони компанія Oppo. Точніше її «дочка» Realmi, яка ось уже два роки відповідає за бюджетний і середнього рівня сегменти.

Читати також: Представлений Realme C20: апарат початкового рівня з ємною батарейкою

У планах компанії встановити черговий рекордний максимум щодо вартості 5G-смартфону. Чергова мета – цінник до $155. Про це розповів відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який спеціалізується на зливах інформації про ще не представлені смартфони.

Як буде називатися новинка, не повідомляється. Але вже відомо, що в її основі лежатиме апаратна платформа Dimensity 700, вона отримає широкоформатний дисплей з краплею-вирізом під фронтальну камеру, акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг та четверну камеру на задній панелі.

Читати також: Realme Watch 2 додасть в автономності

Коли вийде така модель, інформації немає. Джерело лише сказало про те, що така модель готується. Припустимо, що вона дебютує в першій половині нинішнього року.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube