Realme Race обіцяє стати Pocophone F1 2021

25.12.2020 22615 2

Realme Race може стати найдоступнішим пристроєм на базі Snapdragon 888

Поганий той китайський виробник, який не рветься до еліти смартфонобудування. Ось і realme серед перших заявила про своє бажання випустити на ринок флагман з Snapdragon 888 на борту. Цілий ряд джерел згадували назву новинки як Realme Race, але віце-президент компанії заявив, що це лише кодове ім'я пристрою.

На рівні припущень говорять, що на ринок смартфон вийде з ім'ям Koi і стане родоначальником нової лінійки пристроїв компанії. Його анонс повинен припасти на перший квартал наступного року і брати ринок він буде не лише флагманською платформою, а й невисокою ціною.

Так, мережевий інформатор Digital Chat Station повідомив про те, що флагман у виконанні Realme отримає двоелементну батарейку, швидку зарядку потужністю 65 Вт та дисплей з високою частотою оновлення. Але найпримітніше, що цінник на нього буде близько $460. І це серйозна заявка на те, щоб стати найдоступнішим флагманом із Snapdragon 888 на борту. Щоправда, чудес не буває і на чомусь доведеться серйозно заощадити аби видати невисокий цінник на смартфон.

Читати також: Realme X7 Pro продовжує йти світом – тепер настала черга Індії

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
. SCORPION557070
0
Realme Koi этот аппарат будет называться. В ценник 460 баксов слабо верится.
26.12.2020 21:22
Відповісти
'Дядя' Dao Svami
0
Думаю, прежде всего, они сэкономят на своей прибыли. Себестоимость такого смартфона едва ли будет выше 300$. К моменту его выхода цена на 888й чип немного спустится. Тем более, что риэлми наверняка берёт свои квалькомы по скидке, как и салями.
Ну и далее будет стандартно: экономия на камерах - основная норм, остальные очень средненькие. На качестве самой матрицы. Могут поставить ips. Ну и пластиковый корпус, ясен пень. Это не то, чтобы недостаток, но считается не так премиально.
26.12.2020 18:06
Відповісти

Останні ролики на YouTube