Redmi Note 14 Pro від Xiaomi: що по залізу? Новинки літа від Samsung, iPhone з дисплеєм 8"

03.06.2024 9053 0

Дайджест новин 

Привіт! Сьогодні поговоримо про гарячі новини цього тижня. Почнемо із серії Redmi Note 14, яка має вийти восени. Інсайдер Digital chatting station опублікував злив, у якому йдеться про можливі характеристики Redmi Note 14 і Note 14 Pro.

 

Як і в попередній серії, весь акцент робиться на дизайн, матеріали корпусу і камери. Залізо не вражає – всього лише середньорівневий Snapdragon 7s Gen 3. Ємність акумулятора залишилася на колишньому рівні – 5000 мАг. Схоже, круті технологічні поліпшення ми будемо бачити тільки в смартфонах Redmi Turbo.

 

 

Тепер обговоримо майбутні новинки Samsung, які мають бути показані на великій презентації. Приблизна дата заходу – 10 липня. Інсайдери зливають рендери й технічні характеристики потенційних моделей.

 

Смарт-годинник Galaxy Watch 7 Ultra отримає товстий прямокутний корпус із круглим циферблатом. Технічні характеристики поки не розкриваються. Очевидно, це буде величезний пристрій із захищеною конструкцією.

 

 

Інсайдер ICE UNIVERSE показав реальні фото Galaxy Z Fold6 і порівняв його з попередньою моделлю. Телефон отримає плоскі грані, а екран уже не буде таким вузьким. Основна камера отримає аналогічний дизайн.

 

 

Розсекретили і ємність акумулятора майбутньої «розумної» каблучки Samsung Ring. Залежно від розміру каблучки батарея отримає ємність від 17.0 мАг до 22.5 мАг. З огляду на нікчемний акумулятор, можемо припустити, що каблучка виявиться просто марною. 

 

А компанія Apple, за чутками, веде переговори з Samsung щодо виготовлення 8-дюймових AMOLED-екранів. Погодьтеся, що така діагональ для телефону – вже занадто. Тому, найімовірніше, це буде новий iPad Mini.

 

 

Ще вийшов планшет під назвою Daylight DC-1, у якого екран дуже схожий на електронну книгу. 10.5-дюймовий дисплей з технологією LivePaper дає змогу максимально знизити навантаження на очі.

 

Не забудемо і про наші рідні новини. У Києві та Івано-Франківську цього тижня відбулося тестування мережі 5G, яке розгорнула компанія Vodafone. Було проведено перший телеміст між Україною та Фінляндією. Але про повноцінний запуск 5G, на жаль, поки рано говорити.

 

 

І буквально кілька слів про холдинг BBK. Наприкінці року очікується анонс нового глобального смартфона realme GT 7 Pro з процесором Snapdragon 8 Gen 4. А ось GT5 Pro не побачить міжнародний ринок.

 

Ще більше цікавих новин за цей тиждень ви знайдете в повному відео. Обов'язково подивіться його і напишіть у коментарях свою думку про якусь новину, що вас зацікавила. До зустрічі!

 

 



Автор: Аліна Нікітіна Дата публікації: 03.06.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube