Redmi Watch з NFC та тижневою автономністю

27.11.2020 2482 0

Представлені смарт-годинники Redmi Watch

Учора в Китаї відбулася презентація кількох новинок Xiaomi. Компанія представила Redmi Note 9 4G і одразу два пристрої з підтримкою мереж п'ятого покоління: Redmi Note 9 5G та Note 9 Pro 5G. Представила ще й смарт-годинник Redmi Watch, який відрізняється демократичною ціною — $45. Носімий гаджет буде продаватися в Китаї, а ось на глобальному ринку вони можуть бути відомі як Xiaomi Mi Watch Lite.

Читати також: Глава Xiaomi розповів історію неймінгу компанії

Це досить простий і мінімальний гаджет вагою 35 грам, який за своїми можливостями тягне на фітнес-гаджет. Він пропонує квадратний корпус, 1,4-дюймовий дисплей роздільною здатністю 320х320 пікселів із щільністю пікселів 323ppi. Обіцяно, що на одному заряді годинник зможе пропрацювати до 12 днів у спортивному режимі або 7 днів — у звичайному.

Redmi Watch здатні відслідковувати фізичну активність та розпізнають 7 тренувань, можна виміряти пульс, порахувати кроки, пройдену відстань та витрачені калорії, а також виконають моніторинг фаз сну. Природно, що годинник вміє сповіщати про прийняті повідомлення та дзвінки. З Redmi Watch можна відправлятися в душ і басейн завдяки герметичному корпусу, який витримує тиск 5 АТМ. У гаджета, що носиться, є мікрофон, модуль NFC, GPS-приймач і підтримка голосового помічника Xiao Ai.

Читати також: Анонс Redmi Note 9 4G, Redmi Note 9 5G та Redmi Note 9 Pro 5G: компанія представила три смартфони для ринку Китаю

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube