У Мережу втекли зображення захисного скла для Samsung Galaxy S21 – фронталку сховали під дисплеєм?

08.12.2020 2303 2

Коли начебто про нові смартфони Samsung лінійки Galaxy S21 відомо вже все, Мережа додає ще олії у вогонь – тепер ми знаємо зовнішність фронтальної панелі.

Схоже, Samsung Galaxy S21 поб'є всі рекорди зливів – такої кількості інформації, напевно, не було відомо ні про один смартфон, що готується. І нові факти все ще прибувають.

Наприклад,тільки вчора ми показували вам «справжні» зображення задньої частини двох пристроїв, Galaxy S21 і Galaxy S21 Ultra , а вже сьогодні з'явився новий витік, в якому ми можемо побачити захисне скло для дисплеїв усіх трьох моделей Galaxy S21.

Фотографія захисного скла була розміщена відомим інсайдером з ніком Ice Universe. Зображення дає нам порівняння розмірів пліч-о-пліч, а також підтверджує попередні рендери Galaxy S21, які ми могли побачити вже досить давно.

Треба відзначити, що рамки всіх смартфонів Galaxy S21 досить вузькі, можна навіть сказати, майже симетричні з усіх боків. Однак найцікавішою деталлю є відсутність будь-яких вирізів для передньої камери. Вже давно ходять чутки, що Samsung активно розробляють власну технологію підекранної фронталки. Є шанс, що вона буде встановлена саме у свіжі флагмани компанії.

Читати також: Samsung скине вартість з Galaxy S21 в надії на хороші продажі

На фотографії видно, що розмір екрану Galaxy S21 Ultra становить 6,9 дюймів, у Galaxy S21 Plus – 6,7 дюймів та у базового Galaxy S21 – 6,3 дюйма.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: GSMArena


https://andro-news.com/news/spotify-skoro-smozhet-proigryvat-muzyku-kak-obychnyy-pleer-pryam.html Spotify скоро зможе програвати музику як звичайний плеєр - прямо з пам'яті смартфона (в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 08.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Либерман Сергей
0
Ну видно же, что есть вырез под фронталку. Если открыть эту фотографию в нормальном качестве, то видно, что и на обычном и на плюс версии есть вырез под камеру.
Только ультра версия максимально замаскирована, но также будет вырез, это очевидно.
08.12.2020 11:03
Відповісти
Ласка Александр
0
Егор, никогда не покупал стекол, накрывающих фронталку? В чем новость? Если ты не знаешь - это не значит, что сенсация.... На ГСМ-арене уже есть изображения - фронталка по центру у обычной версии и плюса.
08.12.2020 10:31
Відповісти

Останні ролики на YouTube