Все ще вірите DxOMark? Google Pixel 5 не вразив відоме видання

31.10.2020 6086 4

Тестувальники DxOMark дуже недооцінили новий Google Pixel 5

Схоже, ми вкотре можемо переконатися, що ресурсу DxOMark можна ставитися негаразд довірливо, як цього хотіли б його творці. На цей раз дісталося, очевидно, компанії, яка ще не встигла потоваришувати з авторами сайту.

Так, за знімки основної камери Google Pixel 5 відповідає Sony IMX363 - той же сенсор, який використовується вже кілька років: його ставили і в Pixel 3, і в Pixel 4. Проте, судячи з багатьох незалежних оглядів, програмісти Google продовжують покращувати і без того чудово працює ПЗ камери, через що результати роботи одного і того ж сенсора стають все кращими.

Звичайно, не варто забувати про те, що компанія забула встановити телевізор. Чи велика це проблема? DxOMark вважають, що так. Тестувальники ресурсу дали новому смартфону Google загальний бал 120, що є покращенням у порівнянні з попереднім поколінням, але явно мало, враховуючи як високо оцінюють роботи камери Pixel 5 любителів мобільної фотографії.

Камеру Pixel-фону експерти похвалили за велику кількість деталей, приємні кольори та точне автофокусування. Тим не менш, DxOMark зазначили, що робота в умовах низького освітлення була просто нормальною, а шум був помітний навіть на фотографіях, зроблених за денного світла.

Читати також: Запаси Google Pixel 5 вже закінчилися в деяких країнах

У тесті зуму Pixel 5 отримав 49 очок, що менше ніж Pixel 4. DxOMark не рекомендують використовувати навіть 2-кратне збільшення.

У тесті відеозйомки Pixel 5 отримав 107 балів. Камера отримала похвалу за роботу автофокусування та стабілізацію як 4K 30 і 60 кадрів в секунду.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: DxOMark


https://andro-news.com/news/v-redmi-k40-ustanovyat-neizvestnyy-na-segodnya-qualcomm-snapdrag.html У Redmi K40 встановлять невідомий на сьогодні Qualcomm Snapdragon(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 31.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 4
 
Игнатов Сергей
-2
Del
01.11.2020 12:57
Відповісти
Игнатов Сергей
-1
Удивительно!!! Они оставили камеру 3 летней давности и удивляются почему его так низко оценили. Dxo может и химичит немного с результатами и подсказывает компаниям как лучше адаптировать софт и на что обратить внимание для теста. Но они тестируют в первую очередь железо, если если есть шумы при низком освещении, то как бы фанаты и олды старой плёночной технологии не текли по таким "эффектам" это позор для такого телефона.
01.11.2020 12:54
Відповісти
Flare TV
1
как он может быть на уровне флагманов с этим не ультра широким модулем,без зума,и с таким маленьким 1/2.5 модулем который они ставят уже 3 года
31.10.2020 10:57
Відповісти
Александр
3
В DxOmark я не сильно верю, но то что 363 сенсор вытянут за счет ПО до уровня современных флагманов... Вряд ли.
31.10.2020 10:49
Відповісти

Останні ролики на YouTube