Вихід Android 12.1 затіяли заради складних смартфонів

20.09.2021 1718 0

Google планує випустити складний мобільник і для цього потрібне спеціальне ПЗ

Завдяки зусиллям ентузіастів ресурсу XDA Developers ми знаємо, що після виходу Android 12 буде анонс Android 12.1 . І це буде перший випадок із 2017 року з моменту випуску Android 8.1, коли Google випустить проміжну версію. Причому є пророцтво, що реліз відбудеться вже цього року і було незрозуміло, навіщо компанії може знадобитися такий швидкий випуск оновленої прошивки.

Але, схоже, тепер з'явилася ясність, навіщо Google випустить Android 12.1 в короткий термін. І називається ця причина випуск складного пристрою. І навіть не одного, а двох. Кодове ім'я одного з них - Jumbojack. Нагадаємо, що це співвідноситься з раніше інформацією, що до кінця 2021 року компанія випустить свій Fold, який повинен отримати OLED-панель з частотою оновлення 120 Гц.

Факти того, що Google випустить доладний смартфон, були знайдені раніше в бета-версіях Android 12. Так, у надрах другої Developer Preview була виявлена прихована панель завдань, яка може бути призначена для складаного пристрою, а також були знайдені ряд фішок, що передбачають перехід на внутрішній дисплей (гнучку матрицю).

Читати також: Старт бета-тесту One UI 4 на Android 12: зміни та підтримувані смартфони

На даний момент немає повної ясності, які саме фішки принесе Android 12.1. Залишається сподіватися, що якісь сліди та натяки будуть знайдені у коді прошивки дванадцятої ітерації зеленого робота.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: 9to5google ,androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube