Чи вийдуть Xiaomi Mi 10 Ultra та Redmi K30 Ultra на глобальний ринок? Відповідь є

12.08.2020 3982 1

Вчора Xiaomi провела велику презентацію, де показала свої топові новинки. Перші 1,5 години зі сцени говорив голова компанії Лей Цзюнь, який намагався донести до аудиторії думку про те, яких грандіозних успіхів досягла Xiaomi за 10 років свого існування. Чи то ще буде. А як підбиття підсумків всього, що зроблено і досягнуто, було представлено ультимативний флагман Xiaomi Mi 10 Ultra та середнього класу Redmi K30 Ultra.

Серед фанатів компанії на глобальному ринку явно знайдуться ті, хто був би не проти придбати новинки. Хоча у випадку з Xiaomi Mi 10 Ultra таких запеклих навряд чи знайшлося б багато. Достатньо подивитись на прайс, щоб зрозуміти чому. А ось у Redmi K30 Ultra були б непогані шанси на успіх, особливо якщо його розглядати за ціну, за яку його будуть продавати в офіційному магазині компанії в Китаї. Але на жаль, нові смартфони створені не для всіх і кар'єра на глобальному ринку їм, схоже, не світить.

Як виявилося, за межами Китаю новинки не продаватимуться офіційно. Ресурс GSMArena з посиланням на представників Xiaomi опублікував інформацію, що Xiaomi Mi 10 Ultra та Redmi K30 Ultra стали ексклюзивом для ринку Китаю і навряд чи вийдуть на світовий ринок. Їхній ребрендинг під маркою Poco також виключений.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 12.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Руслан
3
Печально
12.08.2020 22:50
Відповісти

Останні ролики на YouTube