Xiaomi хвалиться черговим досягненням. Воно пов'язане із серією Redmi Note 8

04.09.2020 2795 0

Redmi Note 8 подобається користувачам

Xiaomi не та компанія, яка воліє скромно мовчати про свої успіхи та перемоги. Навпаки, вона серед тих, хто вважає за необхідне ділитися своїми досягненнями із широкою аудиторією. Якою б вагомою чи не надто була чергова перемога. Так, учора глава компанії Лей Цзюнь поділився своїм захопленням, нагадавши користувачам, що Redmi Note 8 вийшов приголомшливим. Приводом згадати та піднести смартфон стали позитивні відгуки користувачів.

Читати також: Що з цінами на Poco X3 NFC? ОБНОВЛЕНО: Розпакування на відео

Цього разу захоплення топ-менеджера компанії викликало той факт, що на торговому майданчику Jingdong кількість відгуків про Redmi Note 8 перевищила 1 млн і майже стільки ж відгуків зібрав Redmi Note 8 Pro. Але найголовніше — 97% із них позитивних. Нам залишається повірити на слово компанії та привітати її з черговим «досягненням». Адже об'єктивно серія Redmi Note 8 вийшла вдалою і статистика говорить про понад 30 млн. проданих смартфонів по всьому світу.

Тим часом компанія готується до анонсу лінійки Redmi Note 10, яка першою за всю історію серії отримає підтримку 5G. Останні чутки вказують на те, що ми побачимо новинку мінімум у двох версіях, які відрізнятимуться апаратною платформою. Схоже, що базова версія задовольнятиметься Dimensity 720, а «прошка» запропонує Dimensity 820. Наразі немає достовірної інформації, коли відбудеться прем'єра новинок. На рівні прогнозів – анонс чекати вже у вересні.

Читати також: Коли Xiaomi здивує складним смартфоном

  

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: cnmo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube