Xiaomi Mi 11 Pro з телеоб'єктивом та подвійним стабом? Це можливо

06.01.2021 3310 0

Xiaomi Mi 11 Pro буде зовні схожий з Xiaomi Mi 11, отримає потрійну тильну камеру з телевізором

Чутки про очікуваний вихід Xiaomi Mi 11 Pro ходять вже давно. Вважалося, що «прошка» дебютує одночасно з Xiaomi Mi 11, але з якихось причин компанія вирішила перенести її реліз на пізніший час. Безперечно, Xiaomi Mi 11 Pro є одним із найочікуваніших смартфонів Xiaomi у нинішньому році. Багато хто зі спортивного інтересу хоче подивитися, що ж такого можуть викотити китайці, «до чого дійшов прогрес».

Тому немає нічого дивного, що тематичні та не дуже видання намагаються зірвати хайп на новинці. Жаль тільки, що серед інформації про Xiaomi Mi 11 Pro може бути чимало фейків. Один із них — зображення нібито флагмана, яке з'явилося на кількох ресурсах у мережі.

Читати також: Яким може бути Xiaomi Mi 11 Lite: характеристики та зображення

На ньому зображений смартфон з прямокутним блоком основної камери, що містить чотири датчики, один з яких перископічний. Спільнота Xiaomi & MIUI News опублікувала спростування, назвавши рендер підробкою і заявила, що насправді Xiaomi Mi 11 Pro отримає потрійну тильну камеру на зразок Mi 11. Хороша новина полягає в тому, що крім основного модуля з OIS і ширика 5-кратного зуму, що також отримає оптичний стаб.

За інформацією джерела, кодове ім'я флагмана Star, він буде побудований на базі Snapdragon 888, запропонує AMOLED-дисплей з частотою оновлення 144 Гц, модуль NFC (в Індії він буде недоступний) і підтримку двох сімок.

Читати також: Redmi Note 10 Pro готується до анонсу. Інформація про нього знайдена на сайті регулятора

Якщо інформація про те, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає той самий дизайн, що і базова версія серії, і модуль тильної камери з трьома датчиками вірна, то рендери і зображення чохлів для флагмана, що все раніше з'являлися в мережі, є фейками. Так це чи ні, точно маємо дізнатися після 12 лютого, коли відбудеться реліз смартфона.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube