Xiaomi випустили нову «спортивну» версію Mi Watch Color

20.10.2020 2383 0

Недовго думаючи, Xiaomi підготували ще один варіант популярного годинника Mi Watch Color.

Минулого року Xiaomi випустили годинник Mi Watch Color, який згодом став досить популярним продуктом. Сьогодні ж компанія випустила новий варіант Mi Watch Color – Sports Edition – на території Китаю.

Родзинкою нової моделі стане додавання датчика SpO2 для перевірки кисню в крові – функція, яка була відсутня в оригінальній моделі, випущеній минулого року.

Mi Watch Color Sports Edition оснащені 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю HD, який підтримує функцію Always-On-Display. Компанія додала 120 нових циферблатів на пристрій, а також підтримку 117 спортивних режимів для відстеження занять спортом та фітнесом.

Крім датчика SpO2, в годинник також вбудований датчик пульсу надширокого радіусу дії. Порадує і наявність нового високоточного чіпа GPS для відстеження геолокації. Поряд з Bluetooth 5.0, годинник також підтримує технологію підключення через NFC.

Читати також: Xiaomi Mi Watch Lite: недорога та лайт-версія Xiaomi Mi Watch

Пристрій працює від акумулятора ємністю 420 мАг. Xiaomi стверджують, що батарея зможе забезпечити до 16 днів роботи на одному заряді. Годинник Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition випускається у трьох колірних варіантах – чорному, синьому та білому, а ремінці – у шести різних кольорах.

Новий спортивний годинник оцінили в 699 юанів, що становить приблизно 105 доларів США. Пристрій вже доступний для замовлення за спеціальною ціною 649 юанів, що становить близько 97 доларів США. Компанія розпочне відправлення пристрою з 1 листопада.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: techgenyz.com


https://andro-news.com/news/novyy-samsung-galaxy-m02-poyavilsya-v-geekbench.html Новий Samsung Galaxy M02 з'явився в GeekBench(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 20.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube