А ви готові віддати 1000 доларів за LG Wing?

29.08.2020 3483 0

Так, ви всі зрозуміли правильно - LG збирається продавати свій новий незвичайний смартфон за 1000 зелених.

Вже кілька днів у Мережі мусолять чутки про новий концептуальний смартфон LG під назвою Wing . Ми вже точно знаємо, як він виглядатиме, приблизно припускаємо його технічні характеристики, але що там із ціною? А тут все стає ще цікавіше.

Питання вартості цього диво-пристрою дуже цікавило хлопців із XDA-Developers. Вони посилаються на джерела, знайомі із планами LG на випуск Wing. За їхніми даними, новий смартфон оцінюватиметься на суму «близько $1,000».

Читати також: LG Wing знову засвітився на відео

Ця новина з'явилася відразу після того, як два відеоролики, що розкривають дизайн та роботу LG Wing, потрапили до мережі. Смартфон дивує зовнішнім виглядом: у ньому встановлений основний екран на 6,8 дюймів, а також допоміжний на 4 дюйми.

Як не дивно, деякі видання вважають, що цінник не такий уже й божевільний. Адже зараз, за часів Galaxy Z Fold 2 і Microsoft Surface Duo, вартістю 1500+ доларів уже нікого не здивуєш, а тут така «щедра» пропозиція за досить незвичайний апарат. Правда, за чутками, новий пристрій LG використовуватиме процесор Snapdragon 765G замість флагманських чіпів, встановлених у його, з дозволу сказати, «конкурентах». Це точно зможе зацікавити потенційного покупця.

Проте це чутки. Чекаємо на офіційні заяви від корейської компанії, щоб скласти остаточну думку про новинку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: XDA


Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 29.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube