Швидка бездротова зарядка MagDart: як працює на практиці

22.08.2021 2301 0

Зарядний пристрій MagDart заряджає OnePlus 9 Pro... точніше Realme Flash за годину

Цього місяця Realme представила MagDart – систему магнітних зарядних пристроїв для бездротової зарядки гаджетів. Одна із зарядок є досить масивною док-станцією потужністю 50 Вт, яка позиціонується як найпотужніша у світі. Компанія декларує, що на повну зарядку акумулятора ємністю 4500 мАч піде лише 54 хвилини.

Журналісти видання The Verge вирішили провести тест та перевірити, наскільки обіцянки відповідають дійсності та чи не розходяться вони з реальністю. Вони взяли Realme Flash та зарядку MagDart, яким і влаштували випробування на швидкість зарядки.

Читати також: Характеристики та зображення бюджетного 5G-смартфону від Realme

Перше на що репортери звернули увагу, так це на те, що Realme Flash це перероблений OnePlus 9 Pro, де змінили набір датчиків в камері. Багато в чому апаратне забезпечення ідентичне і навіть прошивку не стали особливо переробляти. У меню "Про смартфон" назва моделі збереглася OnePlus 9 Pro. Цей факт добре демонструє те, який тісний зв'язок пов'язують OnePlus, Realme і Oppo, де перші дві за фактом «дочки» останньої з названих компаній.

Щодо самого тесту, то його результати підтвердили, що MagDart дійсно пропонує високу потужність зарядки, нехай і не таку, як заявила Realme. Через 15 хвилин після старту заряджання, батарея Realme Flash була заряджена на 35%, а півгодини достатньо, щоб заповнити ресурс акумулятора на 60%. Через 45 хвилин смартфон показав рівень зарядки 82% і через 54 хвилини - 95%. На повну ж зарядку пішла одна година і це трохи довше, ніж було заявлено виробником.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: theverge

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube