Eyes On Display (EOD) від Huawei: нове прочитання Always On Display (AOD)

23.10.2020 2310 1

У EMUI 11 з'явилася функція Eyes on Display (EOD)

Вчора відбулася прем'єра сімейства Huawei Mate 40, яка отримала фірмову оболонку EMUI 11, а разом із нею і функцію Eyes on Display (EOD). Це аналог Always-on Display (AOD), що дозволяє напругу на окремі світлодіоди так, щоб можна було показувати невеликий обсяг інформації, до якої виникає необхідність швидкого доступу.

Читати також: Huawei Mate 40 Pro з Kirin 9000: перші результати тестів. Багато хто повалений

Оскільки дані виводяться на чорний фон, це дозволяє практично не витрачати ресурс акумулятора. На практиці виходить, що смартфон немов спить, але при цьому він постійно підтримує відображення необхідних даних на екрані. Наприклад, піктограми пропущеного дзвінка, часу та заряду акумулятора.

Huawei вигадала своє прочитання цієї функції, давши їй назву Eyes On Display. Фішка її в тому, що вона слідкує за поглядом користувача за допомогою фронтальної камери та датчика жестів. Варто лише користувачеві подивитися на екран, як на нього виводиться необхідна інформація, тоді як решта часу дисплей «спить».

Читати також: Дебютував Huawei Mate 30E Pro 5G: покращений флагман з Kirin 990E

Працює Eyes On Display лише на смартфонах, які отримали на лицьовій панелі 3D-камеру з датчиком глибини та є датчиком жестів. На даному етапі ця опція буде ексклюзивом флагманів серії Huawei Mate 40, і немає ясності, чи з'явиться вона згодом у Mate 40 і P40.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: huaweicentral

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Максим Аведенко
0
идея интересна, но постоянно включенная камера,потребление энергии
24.10.2020 01:20
Відповісти

Останні ролики на YouTube