Функціонал камери Google Pixel 6a буде скорочено

19.04.2022 1803 0

Схоже, що під ніж пустили не лише «залізо», а й софт

Google Pixel 6a ще не представлений офіційно, але добре відомий з чуток. Як і очікувалося, розраховувати на те, що компанія забезпечить свою модель багатьма флагманськими фішками, не доводиться. Якщо відштовхуватися від попередників, камера тут повинна була бути не гіршою за старших побратимів. Принаймні у порівнянні з Google Pixel 6. Але з міркувань економії камеру Pixel 6a пустили під ніж.

 

Очікується, що смартфон запропонує подвійну камеру з датчиком 12,2 Мп (Sony IMX363) та надширококутним сенсором на 12 Мп. Ще одне спрощення – відмова від режиму Motion Mode, що дозволяє додати динаміку статичним фотографіям. Існує дві версії цієї фічі: Action Pan та Long Exposure. У першому об'єкт, що рухається, утримується у фокусі, де до фону додається ефект розмиття руху. У другому — створюється об'єкт, що швидко рухається, на статичній сцені (для цього смартфон необхідно тримати нерухомо).

 

 

Відмова від Motion Mode може бути продиктована тим, що Pixel 6a запропонують застаріле «залізо». Можливо, для реалізації цього режиму необхідний більш сучасний датчик і з вищою роздільною здатністю, той же 50 Мп сенсор, який встановлений у Pixel 6. Чи будуть ще якісь обмеження щодо функціоналу камери Pixel 6a, точної інформації немає.

 

Представити Google Pixel 6a можуть у травні на конференції Google I/O, яка відбудеться 11 та 12 травня. Смартфону приписують чіп Tensor, OLED-екран діагоналлю 6,62 дюйми з частотою оновлення 90 Гц, фронталку на 8 Мп та акумуляторну батарею ємністю 4800 мАч із швидкою зарядкою потужністю 33 Вт.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: phonearena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube