HTC візьметься за старе. Вона спробує пробитися на ринок смартфонів

02.03.2022 1523 0

За основу візьмуть ідею з метавсесвіту та пристроїв для неї

Були часи, коли HTC була свого роду Apple у світі пристроїв на Windows Mobile та Android, вона вміла створювати хіти продажу. Але потім щось пішло не так і компанія ніби загоїлася у своєму світі, не звертаючи уваги на тренди та процеси, що відбуваються на ринку. Якийсь час HTC намагалася все ж таки пристосуватися і знайти свою дорогу, але в результаті покинула цю витівку.

І ось несподівано на виставці MWC 2022 компанія оголосила, що із випуском смартфонів вона не зав'язала і готується представити флагман. І станеться це вже у квітні. Головною фішкою новинки стане її інтеграція у метавсесвіт. Зважаючи на все, смартфон вийде з орієнтиром на тих, хто готовий працювати з програмами віртуальної та доповненої реальності.

На даний момент немає ясності, які характеристики отримає новинка, і чи справді вона буде флагманом у повному значенні цього слова. Також немає розуміння, хто займається її створенням. Як відомо, чотири роки тому більшість команди розробників мобільних пристроїв перейшла під крило Google.

Одне очевидно, що HTC намагається чіплятися за втрачений нею ринок смартфонів і шукає фішки, які допоможуть їй виділитися і знайти свою аудиторію. Те, що ідея з метавсесвіту та флер елітарності зайде, викликає великий скепсис.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: winfuture

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 02.03.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube