Ілон Маск - новий лідер Apple. І таке могло статися

31.07.2021 2624 0

Ілон Маск був не проти стати генеральним директором Apple у разі продажу їй Tesla

Ілон Маск виявляв бажання продати Tesla компанії Apple і навіть просив Тіма Кука зустрітися з ним, але він відмовився. Про це свого часу розповів сам Маск. А спроба поглинання могла статися в 2016 році, коли Tesla зазнавала серйозних фінансових проблем перед випуском Tesla 3 і дуже потребувала інвестицій. Але не зросло. І ось тільки зараз відкрилася одна пікантна деталь, яка, можливо, і стала ключовою, чому Тім Кук відмовився обговорювати тет-а-тет із Ілоном Маском купівлю Tesla.

Читати також: Apple взялася за інсайдерів

Виявляється, у 2016 році між Тімом Куком та Ілоном Маском відбулася телефонна розмова, ініціатором якої виступив СЕО Apple. Саме він запропонував епатажному винахіднику розглянути питання про продаж Tesla, а сама угода вирішила всі фінансові проблеми компанії. Маск заявив, що готовий обговорити умови угоди, але з однією умовою він хоче бути генеральним директором. Наївний Тім Кук вважав, що амбіції Ілона Маска тягнуться на крісло голови Tesla, але ексцентричний Маск заявив, що він хоче очолити Apple.

У відповідь Кук вибухнув лайкою на адресу Ілона Маска і повісив трубку. Тому немає нічого дивного у відмові Тіма Кука зустрічатися з Ілоном Маском та обговорювати питання покупки Tesla. Про те, що така розмова відбулася, розповів у своїй книжці репортер Wall Street Journal Тім Хіггінс, який до 2016 року працював у Bloomberg.

Читати також: Ілон Маск «пройшовся» Apple за акумулятори та політику «сада за парканом»

Загалом досить легко повірити в те, що такий діалог справді міг відбутися. Спостерігаючи за витівками та висловлюваннями Ілона Маска можна припустити, що така розмова справді відбулася і вона цілком могла заявити про претензії на посаду глави Apple. Чи був це жарт, чи він серйозно розраховував сісти в крісло керівника однієї з найбільших компаній у світі, нам залишається тільки гадати.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: notebookcheck

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 31.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube