Інновації на підході: тизер Honor Magic V

22.12.2021 1887 0

Компанія дражнить швидким анонсом складаного смартфона

Цього року Honor офіційно підтвердила своє бажання влитися в когорту тих, хто навчився гнути смартфони. Було заявлено, що компанія випустить складний мобільний телефон, який стане частиною сімейства Magic, де виходять інноваційні та експериментальні моделі компанії. Коли відбудеться презентація, інформації немає, зате точно відомо, яке ім'я обрано для новинки та виконання.

Отже, іменуватися складний смартфон буде Honor Magic V і своїм виконанням він буде схожим на Galaxy Z Fold, Xiaomi Mi Mix Fold та Oppo Find N. Жодних подробиць про технічні характеристики не наводиться. Компанія обмежилася лише обіцянкою, що з'явиться новинка вже скоро. Наскільки скоро, швидше за все, дізнаємось у найближчі кілька днів, адже промо-кампанія вже розпочалася.

Читати також: Анонс Honor X30: стиляга з безпонтовою камерою

Ходять чутки, що Honor Magic V стане першим складним смартфоном з новою платформою топової Snapdragon 8 Gen 1, запропонує гнучку матрицю діагоналлю 8 дюймів і 6,5-дюймовий екран на зовнішній стороні. Виробником гнучкого дисплея є компанія BOE та для захисту запропонують ультратонке скло (UTG).

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube