iPhone будуть випускати у два етапи – Apple очікує проблеми з поставками

04.08.2020 1719 0

Минулої ми писали про те, що старт продажів iPhone 12 цього року буде відкладено. Попереднє покоління iPhone надійшло у продаж наприкінці вересня, але цього року Apple готується до помітних проблем із поставками, готуючи своїх фанатів на середину жовтня.


 

Вже точно відомо, що в 2020 році буде випущено в цілому чотири iPhone. Невідомо, в якій послідовності вони виходитимуть, але, зважаючи на все, крім різних дат старту продажів, на нас чекає і поетапний підхід до запуску, пов'язаний із проблемами на складах Apple. Про це сьогодні повідомило видання DigiTimes.

Читати також: Apple натякає на те, що нові iPhone цього року доведеться почекати довше

 

Якщо точніше, Apple може розпочати продаж нового покоління iPhone у два етапи: спочатку на прилавки підуть дві 6.1-дюймові моделі, а після – моделі розміром 6.7 та 5.4 дюйма. Джерела DigiTimes також додали, що постачальники материнських плат SLP лише нещодавно почали відправляти комплектуючі для перших моделей, а поставки для других розпочнуться наприкінці серпня.


 

Численні чутки раніше вказували на те, що нова лінійка iPhone не буде випущена вчасно через затримки в розробці та виробництві, але про такий поетапний початок продажів аналітики чують уперше.

 

За чутками, 6,7-дюймовий iPhone і одна з 6,1-дюймових моделей будуть пристроями вищого класу, тоді як 5,4- та 6,1-дюймові моделі будуть пристроями більш бюджетного сегменту.


Читати також: Фото дисплея iPhone 12: фамільна риса залишена без змін

 

За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, всі очікувані в 2020 році iPhone будуть використовувати технологію 5G. Куо також вважає, що нові iPhone можуть не мати в комплекті постачання дротових навушників компанії EarPods. Інсайдер вважає, що таким чином Apple хоче підняти продаж AirPods і скоротити витрати.


Джерело: DigiTimes

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 04.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube