Свіжий смартфон Nothing Phone (2) отримав велике оновлення, тепер ідеально?

07.08.2023 749 0

Великі зміни в оновленні Nothing 2.0.2

Доки новий Nothing Phone (2) радує фанатів своєю унікальністю, компанія уже встигла викотити оновлення Nothing OS 2.0.2 для даних пристроїв.

 

 

Як стало відомо, це досить серйозне оновлення, яке включає в себе велику кількість нововведень і покращень. Зокрема, тепер за допомогою тильної камери користувач може отримати чіткіші знімки з роздільною здатністю 50 МП, покращену якість зображення при слабкому освітленні, швидшу обробку HDR, кращу контрастність та стабільність відео. Є кілька покращень портретного режиму (включаючи покращені ефекти боке, покращену контрастність та більш детальне зображення).

 

 

Щодо інших нововведень, в випадку перегріву смартфон зможе самостійно вимикати додатки, хоча звучить досить дивно, більш логічно було б зниження продуктивності або зменшення яскравості дисплея, як це роблять інші виробники, але подивимося як це буде на практиці.


Крім цього покращилася вібровіддача клавіатури та стандартно для всіх оновлень, — стабільність системи та продуктивність в іграх. Також нарешті “пофіксили” мілкі баги, такі як некоректну поведінку Google Wallet, функції пробудження подвійним тапом та інші. Оновлення уже доступне користувачам.

 

Читайте також: Nothing анонсувала вихід розумного годинника

 

Джерело: Nothing

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 07.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube