Кому iPhone X з USB Type-C та водозахистом?

16.01.2022 2928 2

Ще один експеримент із вживленням порту USB Type-C

У 2012 році було представлено перший iPhone з роз'ємом Lightning. Для свого часу це був проривний конектор, але згодом він почав втрачати свою актуальність на тлі сучаснішого порту USB Type-C. Тому багато хто вважає, що Apple повинна відмовитися від свого фірмового роз'єму на користь Type-C. Але компанія завзято тримається за Lightning і не має наміру здаватися.

Ентузіастам доводиться самим вживляти USB Type-C iPhone. Так, минулого року прославився Кен Пілонел, який зумів встановити Type-C в iPhone X. Його зусилля були гідно винагороджені. Знайшовся безумець, який придбав на eBay цей смартфон за вражаючі $86 тисяч. Схоже, що знайшовся ще один ентузіаст, який вирішив повторити досвід із вживленням USB Type-C і не проти цього заробити.

Як об'єкт для експерименту був узятий той самий iPhone X, а за справу взявся хлопець на ім'я Гернот Йобстль. Йому вдалося не лише з успіхом повторити трюк із установкою USB Type-C, але він ще й зумів зробити корпус вологозахищеним, встановивши гумову прокладку. Єдиний мінус - сліди вторгнення добре видно і зовнішній вигляд iPhone X неабияк зіпсували. Але мети досягнуто і Гернот Йобстль готовий спробувати заробити на модифікованому смартфоні. Він виставить його на продаж на майданчику eBay.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: 9to5mac

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Евгений Троицкий
0
с такой фамилией все что угодно сделать модель
16.01.2022 17:50
Відповісти
nuraddin rozmetov
0
Евгений Троицкий, Согласен, фамилия звучит.
17.01.2022 18:49
Відповісти

Останні ролики на YouTube