Lenovo представила новий планшет Lenovo Tab P11 Pro з відмінним дисплеєм гучним звуком

01.09.2020 2368 0

Китайська компанія Lenovo не хоче кидати ринок планшетів на Android, випускає нові планшети з непоганими характеристиками.

Незважаючи на спад популярності у світі, китайська компанія Lenovo залишається досить популярним брендом у себе на батьківщині, що дозволяє їй випускати потенційно не хайпові продукти. Наприклад, сьогодні компанія представила кілька нових планшетів на Android, де найцікавішою пропозицією став Tab P11 Pro, якого китайський гігант називає флагманом.

Читати також: Lenovo знову працює над пристроєм-трансформером, тепер на Android

Головною перевагою Lenovo Tab P11 Pro є його великий 11,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, HDR10 та Dolby Vision. До речі, рамки навколо екрану досить тонкі. Сам екран розміщений в алюмінієвому корпусі з отворами для динаміків із двох сторін для чотирьох колонок виробництва JBL.

Серцем нового планшета є рішення від Qualcomm Snapdragon 730G, а живити цього красеня буде акумулятор ємністю 8600 мАг. Існує два варіанти оперативної пам'яті – версія на 4 ГБ та на 6 ГБ. Обидва варіанти продаватимуться з обсягом сховища на 128 ГБ. Працюватиме планшет на 10 версії Android.

Читати також: Lenovo готується до виходу ігрового смартфону Legion

Основна камера вміщає два сенсори: головний на 13 Мп і ультраширик на 5 Мп. Фронталка порадує роздільною здатністю 8 Мп.

Також Lenovo підготувала додаткові аксесуари та програмні покращення для планшета. Першим важливим доповненням буде клавіатура для зручної роботи з документами. Також виробник додав настільний інтерфейс із підтримкою вікон із можливістю зміни їх розміру. Для любителів помалювати Lenovo підготував підтримку пропрієтарного стілуса Precision Pen 2.

Lenovo Tab P11 Pro оцінюватиметься €699, коли планшет надійде у продаж у листопаді. Поки невідомо, за яку конфігурацію виробник просить таку суму, але, швидше за все, йдеться про топову модифікацію.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: The Verge

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 01.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube