На яку дату призначено презентацію Huawei Mate 40

30.09.2020 3197 0

Назвали ймовірну дату анонсу Huawei Mate 40

Все в курсі тієї страшної ситуації, в якій виявилася Huawei з волі США. Найбільше постраждав напрямок з виробництва чіпів та лінійка флагманів Huawei Mate 40. Вже активно обговорюють те, що чіп Kirin 9000 та серія Mate 40 стануть «лебединою піснею» компанії в сегменті флагманських продуктів.

Читати також: Huawei нарощує обсяги інвестицій у китайські компанії

Анонс новинок чекали у вересні, але було ухвалено рішення відкласти його. Сама компанія закликає виявити терпіння і заявляє, що все йде за планом. Але коли ж у планах компанії – презентація Huawei Mate 40? Відомий інсайдер @RODENT950, який часто зливає в мережу достовірну інформацію про ще неанонсовані пристрої, поділився новими даними про дату релізу флагманів.

За його даними, прем'єра призначено на 22 жовтня. І це дата глобального релізу серії Huawei Mate 40. У Китаї продаж новинок розгорнуть у жовтні, а ось усьому решті світу доведеться почекати до наступного року. Інсайдери запевняють, що на глобальний ринок флагмани дістануться лише 2021 року.

Смартфони Huawei почнуть працювати на HarmonyOS вже в січні наступного року

Що стосується самих пристроїв серії Mate 40, то їх головними фішками стануть OED-матриці з підвищеною частотою оновлення, швидка зарядка, нова камера з оптикою Leica, фірмова оболонка EMUI 11 і фірмовий чіп Kirin 9000 з покращеними показниками по продуктивності, роботі штучного інтелекту.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал .

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 30.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube