Чи не втомилися від геймерських смартфонів? Xiaomi тизерят поява наступного покоління Black Shark

23.07.2020 1877 5

Вчора ми могли спостерігати цікавий феномен – червоний день календаря для кожного мобільного геймера. Одночасно були представлені новинки від Lenovo та Asus. І якщо ви ще не заплуталися остаточно, який з них все ж таки крутіше, хлопці з Xiaomi вирішили додати вам ще їжі для розуму.


На ринку незабаром з'явиться ще один ігровий смартфон, який майже зі стовідсотковою ймовірністю працюватиме на базі процесора Snapdragon 865 Plus. Смартфон цей – третє покоління Black Shark із приставкою 3S. Його поява тизерит сам генеральний директор дочірньої компанії Xiaomi.

Читати також: Представлений ігрофон Lenovo Legion Pro: потужне залізо, фронталка на торці та фокуси зі швидкою зарядкою 

Генеральний директор Black Shark Луо Ючжоу виклав сьогодні на своїй сторінці у Weibo пост, у якому були такі слова: «Останнім часом я відчуваю, що ось-ось станеться щось велике». Це повідомлення також розповсюдило офіційний акаунт Black Shark. І хоч за допомогою цього повідомлення можна подумати будь-що, допоміг зрозуміти, що мав на увазі гендир, алгоритм Weibo для визначення пристрою, з якого викладається пост.


Як ви можете зрозуміти, Ючжоу виклав цей пост із ще не оголошеного смартфона Black Shark 3S. Відразу стає зрозуміло, що це і є той великий сюрприз.

У Мережі відразу пішли припущення, що смартфон працюватиме на чіпі Snapdragon 865 Plus, так само як і Lenovo Legion і ASUS ROG Phone 3. В принципі, це логічна думка, адже Black Shark 2 Pro і так був другим флагманом минулого року, що працює на процесорі Snapdragon 855+.

Читати також: Анонс Asus ROG Phone 3: геймерський смартфон у найкращих своїх традиціях 

Технічні характеристики та дизайн смартфона нині, природно, невідомі. Але, здається, великих змін у зовнішньому вигляді не намічається – бренд вже показав другим поколінням Black Shark, що йому важливіше цілісність дизайну. Дізнаємося, так це чи ні, вже зовсім скоро.


Джерело: Gizchina

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 23.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 5
 
Владимир Виноградов
0
Здравствуйте. А Вы будете делать что-то типо сравнения-теста топовых игровых смартфонов? Возможно, это будет интересно не большой аудитории, так как довольно нишевый сегмент, понимаю. Но просто в качестве развлечения. А может, кто и подыскивает себе стоящий вариант. Просто есть на данный момент разные модели от ASUS, ZTE, Xiaomi, Lenovo. Спасибо заранее)
29.07.2020 14:15
Відповісти
Кирилл
0
Не будут
29.07.2020 14:52
Відповісти
Владимир Виноградов
0
Кирилл, Жаль, жаль...
29.07.2020 16:43
Відповісти
Кирилл
0
Это развлечение достаточно дорогое и влетит в копеечку. При этом нет энтузиастов, готовый субсидировать покупку смартфонов. Все только что-то хотят и чаще всего высказывают неудовольствие в агрессивной форме к любым проявлениям рекламы. Только все забывают, а за какие деньги покупать смартфоны и устраивать батлы для развлечений.
30.07.2020 14:27
Відповісти
Данил Милованов
0
Какой смысл от этих блэкшарков, рогфонов и тп, если действительно достойных игр на смартфоны не выпустили за все время существования игровых смартов?
Под достойными я понимаю все те, которые не циклятся на выполнении нескольких действий и нажиманий на пару тройку кнопок
23.07.2020 10:22
Відповісти

Останні ролики на YouTube