Новий претендент на покупку TikTok – Oracle

18.08.2020 1731 1

Епопея з покупкою TikTok продовжується – підключився і великий виробник програмного забезпечення Oracle.


 

Схоже, до позначеного дедлайн покупки американською компанією TikTok нас чекає багато цікавих поворотів подій. Поки Microsoft не може вирішити, чи купувати частину китайської компанії, чи все відразу, а Twitter то погоджується на переговори, то відмовляється, до справи вирішила підключитися компанія Oracle. Один з найбільших виробників ПЗ висловив зацікавленість у придбанні TikTok, згідно з Financial Times.

Читати також: Дональд Трамп вирішив продовжити період ухвалення рішення щодо TikTok

 

Як повідомляється, гендиректор Oracle Ларрі Еллісон уже провів попередні переговори з материнською компанією TikTok, ByteDance, і «серйозно розглядає» питання щодо придбання активів соцмережі у США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії.


 

Нещодавно ми писали про те, що Президент Трамп видав указ , що наказує компанії ByteDance продати свою франшизу в США протягом 90 днів. Financial Times зазначає, що співзасновник Oracle Ларрі Еллісон є одним із небагатьох мільярдерів, що працюють у технічній галузі, які відкрито підтримують Трампа. Чи це вплине на прихильність Трампа – невідомо.

 

Угода з купівлі частини TikTok вже є дуже складною. До цього часу компанія Microsoft вважалася лідером у пошуках американського покупця. Financial Times підтверджує раніше опубліковану інформацію The Wall Street Journal, в якій говорилося, що Twitter також виявив інтерес на ранній стадії, але, як стверджується, у компанії очікувалося серйозне побоювання з приводу своїх фінансових можливостей.

Читати також: Тримайся, TikTok. Про своє бажання купити сервіс тепер заявив і Twitter

 

Ціна угоди досі невідома, але, схоже, якщо TikTok буде придбано, це стане однією з найдорожчих покупок у сучасній історії США.


Джерело: Reuters

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 18.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Богдан
2
Честно говоря, тема с покупкой TikTok позаеб.....когда купят, тогда и расскажите, а все эти гадания, нафиг не нужны. Конечному потребителю пофиг кому будет принадлежать сервис
18.08.2020 11:05
Відповісти

Останні ролики на YouTube