OnePlus 8T Pro все ж таки може вийти. Ось що стало відомо

13.09.2020 2725 0

OnePlus 8T Pro з'явився на сайті компанії та інсайдери виклали інформацію про нього

З легкої руки інсайдера Max J було зроблено висновок , що в другій половині цього року вийде лише OnePlus 8T, тоді як Pro-версію вирішено не випускати. Але остання інформація із сайту компанії змушує засумніватися у цьому пророкуванні. Цього разу зерно сумніву упустив інший авторитетний постачальник витоків Еван Бласс.

Читати також: OnePlus Watch будуть без «закосу» у бік Oppo Watch або Apple Watch

За словами джерела, компанія розмістила керівництво для деяких ще не представлених пристроїв, серед яких OnePlus 8T, OnePlus 8T Pro, два смартфони OnePlus Nord та невідомий продукт із кодовим ім'ям «SS9805». Останнє з пристроїв цілком може виявитися смарт-годинником, який компанія готує до анонсу.

На користь виходу OnePlus 8T Pro побічно говорять і знімки, що розкривають зовнішній вигляд новинки та ряд її параметрів. У мережу виклали фотографії, де на екрані смартфона демонструється інформація про цю модель. Привертає увагу той факт, що новинка має стереодинаміки і позбавлена вирізу під фронталку, що може вказувати на те, що компанія знову вирішила реалізувати висувний селфі-модуль. Неймовірно, що тут запропонують підекранну камеру. Але немає впевненості, що фото достовірні.

Читати також: Дорога до стабільної роботи продовжується: OnePlus Nord отримав ще одне оновлення

Повідомляється, що OnePlus 8T Pro має бути побудований на базі Snapdragon 865+, запропонувати 12 Гб оперативної пам'яті, 256 Гб постійною, Fluid AMOLED-дисплей діагоналлю 6,78 дюйми з частотою оновлення 120 Гц і 48 Мп + 4п Мп+5 Мп.

Поки що складно сказати, наскільки варто довіряти цим відомостям. Але вже згадка OnePlus 8T Pro самою компанією є одним з вагомих аргументів на користь того, що така модель все ж таки може вийти.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: twitter , OnePlus , mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube