Poco X3 спалахнув під час зарядки. У всьому винні зовнішні сили

16.04.2021 3252 4

Poco X3 здійснив акт самоспалення, і компанія заперечує, що проблема у дефектному смартфоні

Гарячі смартфони завжди у центрі уваги. Подобаються широкій аудиторії історії із самозайманням смартфонів, звичайно, коли вони не відбуваються з ними. Неприємності трапляються з пристроями всіх компаній і «навіть» iPhone не раз демонстрували свою гарячу вдачу. Черговий епізод із спалахом смартфона стався в Індії, а акт самоспалення здійснив Poco X3.

Читати також: У ігрофона від Redmi буде зарядка пристойної потужності

Власник смартфона повідомив, що він придбав його в грудні минулого року. До цього часу якихось ознак того, що в нього можуть виникнути проблеми, він не виявляв. І несподівано 13 квітня під час зарядки Poco X3 спалахнув, що призвело до того, що смартфон вийшов з ладу. Акумулятор вибухнув, нанісши каліцтво тильній кришці і розфарбувавши скло на передній панелі.

Історію з спалахом Poco X3 власник погорільця опублікував на своїй сторінці в Twitter, супроводжувавши її фотографіями смартфона, що згорів. Звичайно, головне питання, яке цікавить його: хто винен у трагедії?

Читати також: Готується до анонсу Poco M3 Pro. На жаль, знову ребрендинг

Сьогодні Poco прокоментувала ситуацію, заявивши, що вони проводять розслідування причин того, що сталося. Згідно з початковим висновком, збитки були заподіяні «зовнішньою силою». Посилаючись на фото, компанія повідомила, що мала зовнішню дію - батарею смартфона пошкодили, проткнувши її. Власник згорілого Poco X3 повністю заперечує факт зовнішнього впливу і переконаний, що спалах стався через проблеми контролю рівня температури при зарядці.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.04.2021
Коментарі
Всього коментарів: 4
 
220 GEKTOR
1
Из за одного баклана, который вставил зарядку через жопу , теперь будут мусолить эту тему две недели.
17.04.2021 22:44
Відповісти
Hryhorian Mykhaylo
1
Больше интересует, как он смог опубликовать это в Твиттере, если смарт сгорел ...
16.04.2021 22:00
Відповісти
Гарагуля Ирина
2
Действительно как? Это же был единственный смартфон или фотоаппарат на земле, поэтому взять какое-то другое устройство и сделать снимочки он не мог:)
16.04.2021 22:14
Відповісти
nuraddin rozmetov
0
Неприятная ситуация. Надеюсь что это единичный случай,ибо Poco имеется у большинства.
16.04.2021 20:44
Відповісти

Останні ролики на YouTube