Пам'ятаєте LeTV? Вона повертається і ось із яким смартфоном

31.08.2021 2988 0

LeTV вирішила повернутися до випуску смартфоном та почати вирішено з випуску бюджетки

Користувачі зі стажем пам'ятають, як швидко на небосхилі смартфонобудування з'явився бренд LeTV, який був перейменований в LeEco. У амбітних китайців було сильне прагнення пустити пилюку в очі, показати, що ми здатні стати Apple і навіть крутіше. Але дуже швидко казка закінчилася, бренд збанкрутував, і її глава змушений був тікати з ганьбою з Китаю.

Але варто визнати, що смартфони LeEco були цілком пристойними і за своїми характеристиками були близькими до оптимальних пропозицій на ринку. Навіть Xiaomi зі своїми моделями іноді тьмяніла на тлі тих пристроїв, які пропонувала LeEco. І ось мобільні пристрої під маркою LeTV повертаються.

Ще у травні компанія провела велику презентацію , на якій чітко позначила свій шлях до відродження, вона знову візьметься за створення своєї екосистеми продуктів та місце смартфону там знайдеться. З чим LeTV повертається на ринок ми побачимо у вересні, а зараз у мережу злили характеристики першого мобільника компанії після кількох років забуття.

Цього разу діятимуть обережно, ніхто не збирається нахрапом підкорювати ринок флагманами. Первенец стане пробою пера та бюджетним пристроєм. Йому приписують 6,52-дюймовий TFT LCD-дисплей роздільною здатністю 1600х720 пікселів, акумулятора ємністю 5000 мАг, фронталку на 8 Мп і потрійну тильну камеру 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Важити новинка буде всього 169 грам, а ось товщина велика - 9,7 мм.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.  

Джерело: telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 31.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube