Realme Book показали з усіх боків

12.07.2021 2501 0

Realme готує ноутбук у стилі MacBook

Минулого місяця стало відомо, що у великій родині пристроїв Realme з'явиться ноутбук. Сама компанія не приховує своїх планів випустити лептоп і повідомляє, що він скоро з'явиться. Фото Realme Book в мережі вже з'являлися, але гарною якістю вони не відрізнялися. Завдяки відомому мережному інформатору @ OnLeaks і ми можемо побачити якісні рендери новинки.

Перед нами ноутбук, дизайн якого дуже схожий на той, який пропонує Apple MacBook. На правій грані розташувався 3,5 мм роз'єм для навушників та один порт USB-A, а ліворуч – парочка роз'ємів USB Type-C.

За даними джерела Realme Book запропонує 14-дюймовий дисплей, сканер відбитків пальців у кнопці живлення, а також залежно від модифікації чипи від Intel 11 покоління Core i3 або Intel Core i5. Працює лептоп під керуванням Windows 10, але з перспективою надалі отримати оновлення до Windows 11.

Габарити корпусу Realme Book склали 307х229х16 мм. За чутками, коштуватиме новинка $536. Це все, що відомо про ноутбук на даний момент. У планах компанії також ще уявити і планшет. Швидше за все, представити новинки мають у серпні, і вони точно будуть доступні в Індії.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 12.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube