Realme GT5 Pro - де нас обманули, щоб отримати солодку ціну?

12.12.2023 4631 0

Де підвох?

 

Минулого тижня відбулася прем'єра Realme GT5 Pro - першого повноцінного флагмана бренду за останні два роки. Будучи дешевшим за OnePlus 12, пристрій отримав начинку, що в деяких аспектах її перевершує. Це викликало інтерес щодо компромісів, на які довелося піти компанії всередині смартфону.

 

 

Китайський блогер WekiHome, відомий розборками гаджетів, вирішив "розкрити правду" як у прямому, так і в переносному сенсі. Відразу після зняття кришки стає зрозуміло, що "четверта" камера знизу праворуч є декорацією. На її місці мав бути четвертий сенсор, проте, китаєць не був би китайцем, якби не поставив візуальну камеру, котрої насправді не існує.

 

А ще крихітний ширококутний модуль - 1/4.0. Якщо зум нормальний - можна на усьому іншому економити, подумали в холдингу BBK. Це як було з 1+9 Pro, де надширококутний модуль був 1/1.56, а зум об'єктив - затичкою, а тут навпаки.

 

 

Екран GT5 Pro у ручному режимі видає 615 ніт у приміщенні, 1020 ніт з режимом підвищеної яскравості і 1678 ніт на яскравому сонці. Піковий показник 4500 ніт блогер перевіряти не став, як і точність кольорової передачі пристрою.

 

Зарядка також трохи зекономлена - на піці в неї не 100, а близько 70-ти вт, а потім і взагалі скидає до 50-ти та нижче, залежно від того, на скільки він заряджений. Ну, і для фанатів тактильних відчуттів також тут розчарування - вібромотор максимально крихітний, через що рівня OnePlus 12 можете не очікувати.

 

 

Отже, Realme зекономила на дрібницях, проте для когось вони можуть бути критичними, особливо якщо говорити про тактильні відчуття від пристрою. Чи виправданий такий підхід - покаже час. Але GT5 Pro виглядає вельми привабливо для свого сегменту.

 

Джерело - wekihome

Автор: Andrii S. Дата публікації: 12.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube