Realme обіцяє смартфон з новим чіпом Qualcomm

19.05.2021 2223 0

Snapdragon 778G стане "серцем" нового смартфона від Realme

Сьогодні асортимент мобільних платформ Qualcomm поповнився ще однією Snapdragon 778G. Чіп знайде своє застосування у смартфонах середнього сегмента за допомогою мереж п'ятого покоління. Коли на ринку з'являться перші пристрої з ним на борту, невідомо. Але, можливо, ім'я того, хто першим запропонує новий процесор, ми вже знаємо.

Днями інсайдери повідомили, що Honor могла застовпити за собою право першої вивести на ринок смартфон із Snapdragon 778G і ним може стати Honor 50 . Сама компанія не коментує цей слух і не видає свого бажання отримати нову платформу Qualcomm. Тоді як Realme, навпаки, вирішила відверто заявити про те, що вона випустить апарат з нею на борту.

Компанія опублікувала тизер, що вказує на те, що компанія готує до дебюту модель з кодовим ім'ям Quicksilver, в основі якої лежатиме чіпсет Snapdragon 778G. Більше жодних подробиць не наводиться. Можна лише здогадуватися, що новинка стане частиною сімейства Realme X або Realme GT.

Нагадаємо, що Snapdragon 778G виготовлений за 6-нанометровою технологією, пропонує вісім обчислювальних ядер Kryo 670 із частотою 2,4 ГГц та відеоприскорювачем Adreno 642L. Смартфони з цим чіпом на борту можуть пропонувати дисплеї роздільною здатністю FullHD+ із частотою оновлення до 144 Гц, камеру на 192 Мп та сканер відбитків пальців Qualcomm 3D Sonic або 3D Sonic Max.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: mydrivers , 91mobiles

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube