Samsung може відмовитися від власних датчиків камери на користь Sony в Galaxy S25

04.12.2023 1432 0

Кардинальні зміни

Samsung може відмовитися від 50-мегапіксельного сенсора S5KGN3 1/1,57" з технологією розбиття пікселів Tetracell, який використовується в таких телефонах, як Galaxy S23, S23+, S23 FE або лінійка Z Fold, і замість нього використовувати один з перспективних сенсорів Sony у своїй лінійці S, що стане помітним відходом від її звичайної вертикальної інтеграції - про це повідомив Revegnus на X. 

 

 

Припущення, що Samsung перейде на сенсори камер Sony, скоріш за все стосується не майбутніх Galaxy S24 і Galaxy S24+, які вийдуть наступного місяця, ймовірно, все ще з сенсорами Samsung, а скоріше їхніх наступників.

 

Samsung зазвичай суттєво покращує камери своїх телефонів у кожному третьому поколінні, тому не виключено, що камери Galaxy S25, S25+ та S25 Ultra будуть суттєво оновлені. Вибір компанії Sony як постачальника також не дивує, оскільки вона займає майже половину ринку сенсорів для телефонів завдяки своєму різноманітному асортименту.

 

 

Sony має низку версій з роздільною здатністю 50 Мп+, кожна з яких може з'явитися в Galaxy S25 і S25+ в той час, коли ціни на сенсори Sony, можливо, вже впали достатньо, щоб зробити їх конкурентоспроможними порівняно з власною лінійкою сенсорів Samsung.

 

Джерело: X

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 04.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube