Смарт-годинник Huawei Watch GT2 Pro: рендери та характеристики

04.09.2020 3235 0

Про Huawei Watch GT2 Pro відомо практично все

На сьогоднішній момент Huawei все ще не дала здачі США на їхню агресивну політику, спрямовану на її знищення. А, можливо, випуск нових продуктів та розширення мережі роздрібних магазинів у Європі і є відповіддю на санкції Білого дому. Мовляв, у нас великий запас міцності і говорити про нашу смерть як мінімум передчасно.

На 10 вересня компанія призначила масштабну презентацію своїх нових продуктів і серед них буде смарт-годинник. Очікується, що вони стануть Huawei Watch GT2 Pro, інформація про які з'явилася в мережі. Поділився зображеннями і характеристиками носія відомий ресурс Winfuture.

Читати також: Ви впевнені, що Huawei все погано? Компанія думає інакше

Джерело стверджує, що перед нами офіційні рендери Huawei Watch GT2 Pro і він не звик розкидатися фейковими новинами. Тому можна бути впевненими, що смарт-годинник отримає саме такий стильний та елегантний дизайн. А ще обіцяна пристойна автономність – до 14 днів на одному заряді від батарейки ємністю 455 мАг.

Huawei Watch GT2 Pro оснастили круглим сенсорним дисплеєм діагоналлю 1,39 дюйми. Це OLED-матриця і її роздільна здатність склало 454х454 крапки. Сам корпус годинника виготовлений з нержавіючої сталі, він захищений від води (5АТМ) та його діаметр дорівнює 46 мм. Розумний годинник отримав 32 МБ оперативної пам'яті, флеш-накопичувач на 4 Гб, GPS, пульсометр, датчик моніторингу рівня кисню в крові (SpO2) та фірмову прошивку від Huawei.

Читати також: Представили Huawei Enjoy 20 з ємною батареєю

Говориться про підтримку бездротової зарядки та 9 спортивних режимів, включаючи біг, катання на лижах, гру в гольф та теніс, фітнес, плавання, пішу прогулянку та їзду на велосипеді. Смарт-годинник зможе порахувати кількість пройдених кроків та відстань, а також визначать рівень стресу та якість сну. При підключенні навушників гаджет може взяти на себе функції програвача, а синхронізація зі смартфоном відбувається через Bluetooth 5.1. У Європі Huawei Watch GT2 Pro мають продавати за ціною 280 євро.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: winfuture

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube