Вихід OnePlus 10 Pro спочатку в Китаї не позбавлений логіки та сенсу

11.01.2022 2835 0

Аналітики вважають, що таке рішення OnePlus є продуманим і допоможе посилити позиції компанії на ринку Китаю, а також краще підготуватися до глобального запуску.

Рішення OnePlus уявити флагман OnePlus 10 Pro спочатку в Китаї може здатися дивним, але експерти та аналітики запевняють, що в цьому є сенс з погляду конкуренції. Після злиття з Oppo компанії потрібно якось виділитися і не втратити самоідентичність, інакше вона ризикує знецінитися та розгубити шанувальників.

Серед причин того, чому компанія поспішає з випуском OnePlus 10 Pro і, перш за все, в Китаї називають «гонку за те, щоб серед перших потрапити на прилавки магазинів з флагманом на базі чіпсету Snapdragon 8 Gen 1» і не упустити конкурентну перевагу. Не можна забувати і того, 1 лютого святкуватиметься Китайський Новий рік, який супроводжується солідним продажем та проведенням розпродажів. Це гарний час, щоб збільшити продажі та частку своїх пристроїв на ринку Піднебесної. Відтепер ринок Китаю стає пріоритетним для OnePlus і лінійка флагманів компанії займе нішу між серіями Oppo Reno і Oppo Find.

Колишній глава ресурсу XDA Developers Мішаал Рахман заявив, що Китай для OnePlus – це не лише штаб-квартира, а й місце досліджень, розробок, виробництва, знаходження розробників та інженерів.

«Маркетологам також потрібен час, щоб підготувати новий набір результатів, орієнтованих на різні ринки. Потрібен час для інтеграції програмного забезпечення та сертифікаційного тестування, щоб пристрій міг поставлятися з Google Mobile Services по всьому світу, отримати сертифікати у відповідних телекомунікаційних органів у кожній країні. Все це має бути зроблено до глобального запуску, а це час. Їм простіше спочатку вивести новий продукт на ринок у Китаї», - заявив Мішаал Рахман.

При цьому він повідомив, що відмовлятися від ринку Північної Америки OnePlus не має наміру. "Це невеликий, але швидкозростаючий шматок пирога для бренду", особливо зараз, коли після догляду LG звільнилася ніша в асортименті щодо недорогих пристроїв у точках продажу стільникових операторів.

Ряд аналітиків також зазначають, що відкладений глобальний реліз OnePlus 10 Pro дасть час розробникам для того, щоб створити зріле та стабільне програмне забезпечення, перш ніж флагман дістанеться Європи і США. Софт може стати тією конкурентною перевагою, яку виділить смартфон на тлі пристроїв конкурентів.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidcentral

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube