X-серія від Realme мертва. Але на її місце прийшла інша

14.08.2021 3059 0

Realme відмовляється від лінійки X на користь GT

Згідно зі статистикою, Realme є найшвидшим брендом у світі. Стартувавши в 2018 році, компанія досить швидко вийшла на рівень 100 млн проданих смартфонів , а до кінця наступного року вона планує реалізувати ще 200 млн. Спочатку за умовно-флагманський сегмент відповідала лінійка X, яка покликана була навести шарудіння в цьому сегменті за рахунок моделей, що пропонують близьке до оптимального співвідношення характеристики/ціна.

Але несподівано, історія цього сімейства добігла кінця. Генеральний директор Realme в Індії та Європі Мадхав Шет у своєму інтерв'ю виданню TechRadar заявив про те, що більше оновлень у рамках цієї серії не буде. Лінійку відправлено на спокій і останнім смартфоном, що вийшов у її рамках, став Realme X7 Max 5G, який дебютував у червні в Індії.

На зміну ж їй приходить сімейство GT, і глава компанії підтвердив, що "GT це новий X". Більше жодних змін та перебудов у модельному ряді компанії не відбудеться. С-серія відповідатиме за представництво компанії у ніші пристроїв бюджетного рівня. Номерні realme будуть представлені у середньому класі гаджетів.

Надійшло також повідомлення, що Realme GT Master Edition вийде за межі Китаю та його глобальний реліз відбудеться 18 серпня. Новинку точно можна буде придбати в Індії та низці країн Європи.

Джерело: techradar

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 14.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube