Xiaomi створила портативний акумулятор спеціально для iPhone c Lightning

24.02.2021 5628 0

iPhone пропонують заряджати за допомогою пауербанку від Xiaomi

У Xiaomi багато відмінно. Її продукти в топах продажів, інтерес споживачів до її гаджетів високий, вона вперше у своїй історії увійшла до трійки найбільших смартфонобудівників та непогано заробляє на своїх продуктах. Незважаючи на високий темп розвитку, Xiaomi далеко до Apple, яку вона «спить і бачить», як обійти. А поки що заповітна мрія не здійсненна, чому б не заробити на популярність iPhone?

Читати також: Упаковка Redmi Note 10. AMOLED-дисплей буде. ОБНОВЛЕНО

Китайська компанія не побачила нічого ганебного в тому, щоб випустити зовнішній акумулятор спеціально для iPhone 12. Новинка отримала хитромудру назву IDMIX P10 Pro, і її ємність склала 10000 мАг. А цього залишено, щоб "дозаправити" iPhone 12 тричі від 0 до 100%. Звичайно ж, тут запропонували парочку конекторів Lightning-USB-C для підключення смартфона та підзарядки пауербанку. Причому це окремий кабель, Lightning стали частиною портативного акумулятора.

Заявлено підтримку Apple PD 20 Вт, якої достатньо для того, щоб за півгодини зарядити iPhone 12 на 50%. До речі, стільки смартфон проведе біля розетки, якщо його заряджати, використовуючи зарядний блок з підтримкою швидкої зарядки.

Читати також: Apple продумує MagSafe батарею для iPhone. Прощай павербанк?

У вільний продаж IDMIX P10 Pro ще не надійшов. Він доступний лише на краудфандинговому майданчику компанії Youpin, де його пропонують на $31, що досить недешево як для пауербанку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube