ZTE запропонує натиснути на кнопку та зробити тильну панель смартфона прозорою

11.12.2020 2309 3

Натисніть на кнопку і отримали смартфон-хамелеон

Виробники смартфонів постійно експериментують з матеріалами та виконанням тильної кришки, додаючи то градієнт, то текстуру, замінюють скло на шкіру або імітують прозору «спинку». На оригінальність виконання задньої панелі претендує на новий ігровий смартфон від ZTE. Китайські засоби масової інформації виклали ролик, який демонструє трансформацію тильної кришки.

Новий смартфон для геймерів отримає задню кришку, виготовлену із застосуванням електрохромної технології. Натисканням окремої кнопки на корпусі вона може бути прозорою або змінювати колір виходячи з уподобань користувача. Сама технологія може бути заснована на застосуванні металу з оксиду індію та олова. Варто його нанести на поверхню скла, і він здатний змінювати склад молекул скла, тим самим змінюючи колірні відтінки.

Ця фіча річ марна і стане лише іміджевою складовою, що дозволяє власнику нового ігрового смартфона ZTE похвалитися перед іншими пристроєм-хамелеоном. Але при цьому за цю браваду та понти йому доведеться заплатити із власної кишені.

Що стосується технічних характеристик геймерського мобільного телефону, то на даний момент лише відомо, що побудований він буде на базі Snapdragon 888. Неважко припустити, що його оснастять системою охолодження, запропонують OLED-панель, ємний акумулятор і швидку зарядку, а також атрибути ігрових смартфонів Red Magic – тригери на торцях.

Читати також: ZTE готує новий бюджетник ZTE Blade V2021 з підтримкою 5G

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
fkn magic
0
я бы предложил им на задней панели сделать волшебный спрятанный экранчик, чтобы ебашить селфи с основной камеры. жмёшь на селфи кнопку, заднее стекло становится прозрачным, и под ним дополнительный экранчик включается
15.12.2020 00:39
Відповісти
PENTAGON
0
Эта технология была 20 лет назад в Алкатель. Только Алкатель экран превращался в зеркало.
11.12.2020 16:40
Відповісти
fkn magic
0
PENTAGON, Алкатель вообще красивые телефончики делала в те времена. Жаль что после скупки китайцами больше ничего интересного уже не было.
15.12.2020 00:41
Відповісти

Останні ролики на YouTube