ZTE відродить лінійку Nubia Z

27.04.2021 2559 0

На ринку знову з'являться моделі сімейства Nubia Z

Колись у модельному ряді Nubia тон задавала серія Z, в рамках якої вийшло кілька придатних мобільних телефонів, які стали об'єктом наших оглядів. Але згодом компанія відмовилася від її розвитку та сконцентрувалася виключно на випуску геймерських смартфонів під маркою Red Magic . Останньою моделлю сімейства Z став Nubia Z20, який з'явився влітку 2019 року і це був флагман із Snapdragon 855+ на борту.

І ось несподівано глава ZTE Ні Фей заявив про намір компанії відродити лінійку Z. На жаль, якихось подробиць про майбутню новинку він не повідомляв. Єдине, що стало зрозуміло з його слів, так це те, що в рамках серії вийде кілька пристроїв, які принесуть сюрпризи в області швидкої зарядки, автономності, оптимізації інтерфейсу і камер. Можливо, перший апарат відродженої лінійки представлять уже у травні.

Читати також: Чому у ZTE Axon 30 Pro та Axon 30 Ultra немає підекранної камери і що з ZTE Axon 30

На рівні припущень свідчать, що компанія випустить Nubia Z21 або Nubia Z30, який отримає флагманський чіп Snapdragon 888. Не виключено, що в рамках цієї лінійки вийде складний мобільник. Чекаємо більше подробиць про новинки, щоб зрозуміти, що цього разу задумала ZTE і чи вдасться відродити колишню славу Z-серії.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.04.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube